Årets adventsuppmaning

Ifjol ville jag att advent skulle vara lugn istället för stressig som den ofta upplevs. Därför skapade jag adventsutmaningen men i år ändrar jag från utmaning till uppmaning, just för att den inte ska skapa nya krav utan vara en rofylld stund. 
Fjolårets adventsutmaning bestod av att varje adventssöndag ta med sig en termos med valfri varm dryck och bege sig ut på nytt äventyr varje adventssöndag. Jag tycker det var ett lyckat upplägg så i årets adventsuppmaning kör vi samma koncept. Länka gärna hit så försöker jag sammanställa våra olika adventsäventyr. 

Inför första advent uppmanar jag AnnieHelenaJohanna, och Clara lite extra att adventsäventyra. Jag ser även fram emot att se fina bilder på Instagram och skickar ut en uppmaning även där. 

15 tankar om “Årets adventsuppmaning

  1. Åh vad underbart! Jag vill ha en lugn advent, december och jul utan krav, stress och måsten. Jag ska absolut adventsäventyra i morgon. Tack för peppen!

    • Härligt att du gillar uppmaningen och att du är med. Ska bli extra spännande att läsa om ert äventyr eftersom det kommer inspirera mig då det är i mina äventyrstrakter!

  2. Pingback: Bloggsvepet - Helena Enqvist - hon som cyklar lite

  3. Pingback: Bloggsvepet - Helena Enqvist - hon som cyklar lite

  4. Pingback: Skate in i soluppgången - Helena Enqvist - hon som cyklar lite

  5. Pingback: #52vardagsäventyr - Helena Enqvist - hon som cyklar lite

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s