Ibland ska en bara njuta. 

Min julhelg går till historien som en av mina allra lugnaste, skönaste och mest oplanerade julhelger någonsin. Med bilen fylld med skidor och annan packning åkte jag till Björnrike i fredags.

Först idag, måndag, knäppte jag på mig pistskidorna för några åk i backen. Möjligheterna till skidåkning har funnits varje dag men jag har prioriterat annat. Idag fick jag några grymma åk i en nästintill perfekt pist, såna där åk som bara sitter och där skidorna gör jobbet.

Det är dock inte skidåkningen som jag kommer minnas mest från idag utan det är vyerna. På toppen av backen kunde jag se ut över ett landskap som var färgat rosa av decembersolens strålar. Fjäll, efter fjäll, efter fjäll radade upp sig i fjärran och påminde mig om äventyr som väntar. Idag var en vacker dag! En dag då en bara ska njuta av det vackra som finns omkring oss.

Annonser

10 tankar om “Ibland ska en bara njuta. 

  1. Det finns ett skäl till att det pratas om julefrid – det är exakt så julen skall tillbringas! Vi har varit hos Torkels familj i två dagar men är nu äntligen tillbaka på hemmaplan och kan köra ego resten av mellandagarna. Lyx!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s