Låt äventyret börja – Holiday Club, Åre

Något som jag gärna vill förmedla i min blogg är att äventyr inte behöver vara så himla komplicerade, svåra eller kräva en hel massa utrustning. Äventyr behöver inte alltid betyda att man ska bära kilovis med packning i en herrans massa mil eller vara långt ute i vildmarken för att räknas. Alla har vare sig intresset eller möjligheter att äventyra på det viset och jag tycker inte att det ska definiera äventyret. Jag gillar att vara långt ute i vildmarken, likväl som jag gillar upplevelser som är precis utanför knuten. Jag tror att friluftsaktiviteter är hälsofrämjande och att vi alla behöver lite mer äventyr i våra liv.

Därför tycker jag att det är roligt att ett av hotellen i Åre; Holiday Club, nu har valt att satsa på möjligheterna för hotellgästerna att komma äventyren lite närmare på ett enklare sätt, genom att Holiday Club erbjuder olika aktiviteter när man bor där. 022

021

Förra helgen hade jag tack vare Sara möjlighet att bo på Holiday Club och se vilken omvandling som hotellet genomgår. Och omvandlingen är stor, hela entrén och restaurangen har fått ny kostym som passar mycket bra. Det är ljust, luftigt och naturen kommer in på ett helt annat sätt än tidigare.

Precis som jag berättade ovan så har hotellet även satsat på en ny inriktning för att skapa mer möjligheter till en aktiv semester. Via hotellet finns det möjligheter till olika vandringsturer, pröva på SUP eller andra spännande friluftsaktiviteter. Dessa olika aktiviteter kan gästerna boka i hotellets ”Activity Hub” som ligger i en fin lokal i lobbyn. Jag tror att det här är ett perfekt sätt för att locka fler människor till en aktivt och rolig semester som är enkel och prisvärd.

032
003Just den här helgen skapade vi våra egna äventyr men jag ser fram emot att bo på hotellet fler gånger och ta del av deras aktiviteter. Även om vi hittade på egna saker den här helgen så tyckte jag att det var grymt bra att bo på Holiday Club. Dels fick jag chans att testa den nya restaurangen Grow och dels var det riktigt skönt att komma tillbaka till mitt hotellrum efter aktiva dagar. Ibland vill jag bo i tält men ibland vill jag sova i en mjuk, fluffig säng med vita lakan och den här helgen fick jag sova i en skön hotellsäng som gjorde att jag vaknade utvilad inför en ny aktiv dag i fjällvärlden. 030

024

Jag tror på Holiday Clubs koncept om en aktiv semester och jag hoppas att fler förstår att Åre är så mycket mer än bara slalom. Jag älskar vår vackra fjällvärld och vet hur hälsosam den är så därför vill jag gärna att fler ska få ta del av alla äventyr som finns, oavsett som det är med tält långt ute i vildmarken eller genom att bo på ett aktivitetshotell som Holiday Club. Surfa in på deras sida och kolla i deras utbud, jag är helt övertygad om att du hittar något som passar just dig.

Annonser

2 tankar om “Låt äventyret börja – Holiday Club, Åre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s