Det här är jag. 

Ibland känns det som att jag är lite osynlig i min blogg. Jag berättar gärna om mina äventyr och visar bilder på vacker natur. Däremot så syns jag inte allt för ofta på bild även om jag har lagt upp betydligt fler bilder på mig själv det senaste året än tidigare år. Så därför tyckte jag att det var dags för visa vem som finns bakom texterna och bilderna. 

Foto:Katarina Jansson

Jag trivs som allra bäst ute i naturen med mössa på huvudet men är fåfäng vad det gäller mitt hår så jag klipper och färgar det på tok för ofta för att det ska vara ekonomiskt försvarbart. 

I naturen är jag i mitt rätta element men likt Fantomen så klär även jag mig i vanliga kläder och beger mig till storstan då och då. Jag älskar att få klä upp mig, välja ut ett par snygga skor och strosa längs Stockholms gator på väg till en fin resturang. Ofta drömmer jag mig bort till storstädernas brus och New York har fångat mitt hjärta. 

Jag uppskattar egen tid och är inte rädd för ensamheten men ogillar att leva ensam som jag gör för tillfället. Tystnaden är ett av dom finaste ljud som jag vet men ibland är tystnaden från andra på tok för tydlig och gör mig ledsen. 

Foto: Katarina Jansson

Matlagning är en av mina starka sidor och lik förbaskat äter jag sällan middag hemma. Jag lagar sällan mat efter recept utan plockar ihop det som är gott. Småplock och grillat är säkra kort om man vill bjuda mig på mat. Frukost är min favoritmåltid. 

För mig är vardagen lika viktig som lediga dagar och helger. Därför älskar jag vardagslyx och försöker göra varje dag värd.

Annonser

10 tankar om “Det här är jag. 

  1. Jag gillar även jag ensamheten, men ogillar att vara ensam 🙂 Tycker också att det är kul att vara ute i naturen men längtar INTE till storstadsliv och dess brus haha. Tycker ändå att jag känner igen mig i det du skriver. Fina bilder som vanligt!

  2. Vad kul att läsa lite mer om dig, även om jag nog kunnat skymta mycket av det du skriver i ”de vanliga” inläggen också. Gillar både text och bilder och hur jordnära syn du har på tillvaron och närheten till naturen. Den där maten jag får se glimtar av verkar fantastisk och gör mig alltid hungrig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s