September, vilken månad! 

Min absoluta favoritmånad är september. Anledningarna till att jag älskar september är många. Den enklaste och främsta anledningen skulle kunna vara att jag fyller år i september men det är det inte. 

Att september är min favoritmånad handlar mycket om att jag har så många fina barndomsminnen från september och september är början på hösten. Jag har alltid trivts med hösten och ju äldre jag blir ju mer uppskattar jag den. 

Foto:TW

Årets september har varit väldigt utmanande av personliga skäl och den har varit rejält tufft. Därför är jag otroligt tacksam över att september har bjudit mig på en vacker månad fylld med härlig höstenergi. Det känns som var och varannan dag har varit helt magisk ute i naturen. När jag känt att jag dippat i energi har det bara behövts en stund utomhus för att känna glädje och energi igen. Det är fascinerande vilken helande effekt som naturen har på mig. 

Annonser

6 tankar om “September, vilken månad! 

  1. Det finns många skäl att gilla september men något jag uppskattar är att jag tycker att det är mindre hets på hösten. På sommaren måste man ju njuta hela tiden och tycka att allt är häääärligt men på hösten är det mer kravfritt och jag blir lite överraskad över hur mysigt det är varje gång.

    Hoppas att det blir mindre jobbigt snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s