Regn och inspiration.

Tidigt imorse vaknade jag till kraftigt regnsmatter på fönsterrutan. Mysigt och rofyllt. När jag kom ut genom porten för att sticka till jobbet så öste regnet ner. Den knallröda regnjackan och stövlar i orange höll mig torr på väg till jobbet.

Jag hade kunnat surat ur för att solen inte sken men jag vägrar att låta väder påverka mig eftersom jag inte kan göra något åt det. Vädergudarna bestämmer över vädret och jag över min inställning. Dessutom hade jag kvar helgens sköna känsla och den tänkte jag inte låta försvinna bara för några regndroppars skull.

Istället för att låta den gråmulna morgonen styra mitt humör så valde jag ut några ord som jag vill ska hänga med mig under veckan. Ord som kommer att inspirera mig under den kommande veckan. Enkla ord som är kraftfulla i all sin enkelhet.

Insikt, valmöjligheter, ärlighet och frihet. Det är orden som jag vill lyfta fram i mitt liv den här veckan. Varje ord får sitt inlägg i bloggen där jag berättar hur jag tänker kring just det ordet. Vad inspirerar dig den här veckan?

image

Annonser

2 tankar om “Regn och inspiration.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s