Klätterpremiär i Stugun.

Som bekant är påskhelgen en stor fjällhelg och det med all rätt, påsk i fjällen brukar vara riktigt bra. För ovanlighetens skull tillbringade jag inte påskhelgen i fjällen utan stannade i Östersund och tog dagen lite som den kom.

När man tar dagen som den kommer kan man erbjudas att klättra i Stugun. Första klippklättringen för säsongen och förhoppningsvis inte den sista. Igår kom jag, återigen, på varför jag längtat efter klättring. Det är så vansinnigt roligt och fullkomligt avkopplande. Klippväggen var fortfarande lite för blöt och lite för kall för att klättra några längre stunder men det gjorde inget, den korta stunden på klippväggen gav mersmak och nu är jag pepp på en lång klättersäsong.

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

Annonser

7 tankar om “Klätterpremiär i Stugun.

    • Hoppas verkligen att du får chans att pröva, det är superskoj. Jodå, jag har vilat också, kört lite varannan dag mellan egen vilotid och social aktivitet. Tack för omtanken!

  1. Jag ha aldrig provat på klättring. När jag sa det till min bror, och la till att jag är rädd för höjder, fick jag ett hemskrivet presentkort på klättring i Tänndalen. Har inte gjort det än. Bävar. Men tror ju på att utmana mina rädslor, så en dag så… 🙂

  2. Ping: Årets första grilllunch! | Katrins Äventyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s