Hallå, vårvintern, försvinn inte!

Var och varannan människa verkar pratar om att äntligen är våren på gång, att det är skönt att det blir varmare och att snön försvinner. Jag står där som ett frågetecken och tänker, äntligen??? Jag är inte på långa vägar redo för vår eftersom jag vill ha kvar snön och vårvintern länge, länge till. I min värld borde snön inte få försvinna innan sista april, är det för mycket begärt?

Här om dagen var jag ner till Storsjöns strand och som vanligt när jag är där så slogs jag av hur vackert det är. Och hur grymt det är att Östersunds kommun fixar skridskobanan ”Medvinden”. Det är en satsning som gör mycket för vinterstaden Östersund, det gör friluftslivet lite enklare när en kan skida eller åka skridsko direkt från den lilla staden vid sjön. Jag uppskattar verkligen att kunna sticka ner på isen efter jobbet och välja färdsätt efter humör och förutsättningar på isen. Senast jag var ner blev det en skidtur i skymningen och jag hoppas verkligen att isen håller några veckor till för jag vill hinna med en månskenstur med skridskorna.

Vårvintern är en vacker och aktivitetsfylld tid på året och jag hoppas att den stannar kvar ett bra tag till. Vad tycker ni?

Annonser

2 tankar om “Hallå, vårvintern, försvinn inte!

  1. Äntligen någon som förstår mig! 🙂 Det är ju en och lite till månad kvar innan våren ens är välkommen… Kan det måhända vara så att vi bor i vårvinterns Mecka? Så nu får vårvintern komma tillbaka, pronto!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s