Vinterns lyxproblem.

image

Precis som varje år vid den här tiden dyker det upp en frustration hos mig. En frustration över att vintern går på tok för fort och att jag inte riktigt hinner med. Jag tokälskar både vintern och vårvintern eftersom det är så vackra årstider. Möjligheterna till roliga aktiviteter är oändliga och det är där mycket av min frustration kommer ifrån. Hur ska jag få chans att uppleva och upptäcka allt som jag vill göra den här vintern och vårvintern?

Varje ledig dag står jag inför ett kvalfyllt val om hur jag vill tillbringa just den dagen. Skidåkning i pisten, toppturer på fjället, isklättring, skridskoåkning på Medvinden eller besöka en massa härliga utflyktsmål eller fjällstugor med turskidorna. Därtill vill jag testa snöskor och även hinna med vinterritter med hästarna. Och bara sitta i en solgrop på fjället och njuta av solens varma strålar.

Frustrationen är som sagt stor, möjligheterna och tiden går liksom inte ihop. Idag när jag sent omsider knatade hem från jobbet funderade jag på om jag inte borde lägga större delen av min semester på vinterhalvåret istället för under sommaren. På så vis skulle kanske en del av den där irriterande känslan av frustration försvinna.

Så många äventyr och så lite tid. Vad vill du hinna med den här vintern? Tipsa gärna också om det är något speciellt som jag inte får missa under dom härliga månaderna som vi har framför oss.

image

Annonser

4 tankar om “Vinterns lyxproblem.

  1. Vintern är ju väldigt kort (ofta bara någon vecka i Stockholm) eftersom man egentligen bara kan göra saker på helgerna när det är ljust. På sommaren kan man ju göra mer efter jobbet och så är man ju dessutom ofta ledig ett par veckor. Så jag förstår känslan av vinterstress precis!

  2. Ja, jösses…det är verkligen svårt faktiskt! Jag har samma grej med soluppgångar, körsbärsblom och så hela vintergrejen som måste planeras och maxas. Frustrationen är än värre när en befinner sig i en leråker större delen av vinter och måste köra 40+ mil för allt skoj! Men det är skönt att ha lyxproblem ibland. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s