En helt vanlig söndag i februari

Länge har jag längtat efter en helt vanlig fjälltur på turskidorna. En sån där tur som gör gott i själen och som etsar sig fast i minnet. Idag fick jag till en sån tur när jag skidade från Fröå Gruva och bort mot Bjelkes Gruva på baksidan av Åreskutan. Snön som föll i natt hade bäddat in naturen i en mjuk, fluffsnö som skidorna lätt skar igenom. Bitvis fick jag spåra själv och det är en skön känsla, först ut på just den här turen.

Det är lätt att texterna i mina inlägg bara består av en massa superlativ och positiva beskrivningar. Det är jag fullt medveten om, men det är svårt att inte vara positiv dagar som denna. Men eftersom jag själv känner att det börjar gå inflation i vissa ord så låter jag bilderna förmedla känslan istället.

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

En helt vanlig söndag i februari.

Annonser

5 tankar om “En helt vanlig söndag i februari

  1. Ping: Bergsstugan vid Fröå Gruva, Åre. | Katrins Äventyr

  2. Underbara vyer. Gick ensam på tur vid ungefär samma tillfälle, från Åre Björnen med branterna och Blåstenen på vänstersida, svängde sedan tillbaka ner mot Fröå vid vindskyddet. Vidsträckta vyer på fjällsidan, såg en flyende fjällripa i skogen. Hoppas på fina turer i år med. Ska leta upp leden från Åreskutan mot Huså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s