Kylig offpist och en grymt bra dag!

Om jag bortser från att jag redan i andra liftturen kände mig genomfrusen så var det en helt perfekt dag i skidbacken och säsongens hittills bästa!

Otroligt bra skidföre och premiär för mina nya (köpt begagnade) skidor. Ingen liftkö, maximalt utrymme i pisten för långa, härliga svängar. Skidorna var löjligt bra, så otroligt nöjd med mitt bästa inköp på länge.

Strax innan solen började leta sig ned bakom fjälltopparna skidade jag iväg utanför pisten. Rakt ut i den opistade, mjuka och orörda snön. Skrattet kom lika snabbt som den första vurpan. Förvånansvärt mycket lössnö gjorde att benen fick kämpa med skidorna genom svängarna. Helt plötsligt var jag varm i kroppen igen, en värme som snabbt spred sig även till själen. Att åka utanför pisten där snön omfamnar mig gör mig otroligt lycklig och glad.

Idag var det svårt att slita sig från skidåkningen och det hade börjat skymma när jag till slut insåg att mina ben var genomfrusna och borde få komma in i stugvärmen. Under det sista åket hade jag svårt att koncentrera mig på pisten eftersom fjällvärlden bjöd på en magisk solnedgång. Alla nyanser av rött, lila och rosa varvades på himlen innan solen sakta gick ned. Skådespel som detta blir jag aldrig mätt på!

Vilken grymt bra dag!

image

image

image

Annonser

4 tankar om “Kylig offpist och en grymt bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s