När orden saknas!

För en vecka sedan var jag så enormt pepp på att möta det nya året och även på att skriva en massa blogginlägg. Sen hände det något, jag vet bara inte vad. Är fortfarande pepp på det nya året men orden för att, i bloggen, beskriva olika tankar, äventyr och upplevelser saknas.

En sak som jag lovade mig när jag började blogga var att skriva för min egen skull och aldrig känna prestationsångest. Det tänker jag fortsätta med framöver också. En annan sak som jag funderat mycket på är att inte försöka rättfärdiga eller hitta ursäkter till att det inte dyker upp inlägg varje dag, ibland blir det så och det är faktiskt okej. Lite som med livet i övrigt tänker jag, vi gör hela tiden val och vi väljer hur vi förhåller oss till valen som vi gör. Idag väljer jag att inte skriva så mycket mer men däremot skulle jag be om lite hjälp!

Er hjälp på så vis att ni får önska några inlägg, något som ni vill jag ska skriva om. Upplevelser, äventyr, resmål eller tankar kring livets stora och små händelser, nästan vad som helst är okej så länge jag känner att jag har något att bidra med. So, bring it on!

image

Annonser

6 tankar om “När orden saknas!

 1. Jag är nyfiken på hur du utvecklats som friluftsmänniska, har du det med dig från barndomen eller har det kommit senare? Hur har du lärt dig allt du kan, har du gått kurser etc? Har du alltid bott nära fjällen? Har du något särskilt friluftsäventyr du drömmer om?

 2. Åh, jag känner ofta så, särskilt när jag kanske fått lite fler läsare ett tag. Som om jag är rädd att vara ointressant kanske. Men så får det vara, ibland kommer lusten och då får en passa på!

  Här kommer några önskeinlägg 🙂
  1) Din största fjällupplevelse (någon du minns särskilt alltså, varför och hur du kände)
  2) De viktigaste sakerna/kläderna eller annat som du har med dig på fjället. Alla har ju sina egna och jag försöker hitta min uppsättning och tänker att du nog har ungefär samma behov som jag.
  3) Ett inlägg som beskriver en drömdag för dig (varsom i världen)

  • Tack, Katta! Uppskattar din hjälp med bra uppslag på inlägg! Dina önskeinlägg kan jag verkligen skriva om, håll utkik så dyker dom upp snart. Blir roligt att se vad det blir!

 3. Jag är nyfiken på din bakgrund som friluftsmänniska, har du fått det med dig från barndomen eller är det något du upptäckt som vuxen? Hur har du lärt dig allt du kan – har du gått kurs eller lärt dig själv? Vad är ditt drömäventyr, är du sugen på något längre eller trivs du bra med mer vardagliga äventyr? Blir du någonsin sugen på att ge upp allt och flytta till en fjälltopp och titta på utsikten resten av livet (det är jag!)?

  Jag älskar att läsa ögonblicksbilderna från ditt liv men är också nyfiken på människan bakom kastrullen på den öppna elden. Jag undrar hur ditt liv ser ut och vad du gör annars – jag har ju knappt sett ett foto på dig!

  • Tack, Kari, för grymma uppslag och härliga frågeställningar! Nu har jag en del att klura på och att skriva om. Skoj att du tog dig tid och jag uppskattar det verkligen. Så värst många foton på mig har det inte dykt upp på bloggen, det har du rätt i…..ska jobba på det 🙂

 4. Ping: Att bo på en fjälltopp. | Katrins Äventyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s