Adventsäventyret som försvann

I söndags var det fjärde advent och då var det dags för ännu ett adventsäventyret. Jag hade klurat ut en plan som inkluderade fjäll, snö och en termos fylld med varm dryck. I fjällstugan hade jag olika skidor att välja på, allt beroende på väder och vind. Som jag såg fram emot adventsutmaningens fjärde upplevelse!

Lika mycket som jag såg fram emot söndagen, lika besviken blev jag av att vakna till regnsmatter på sovrumsfönstret och en isbana utanför stugan. Jag brukar sällan banga för eller klaga på vädret men just i söndags gav jag vika för vädrets makter. Det fanns inte en chans att ta sig iväg på ett uppfriskande äventyr, det var nästan förenat med livsfara att kliva ut på gården så jag hängde i stugan istället. Läste en bok och tog det lugnt. Med facit i handen så var det nog det som jag behövde.

Trots att jag missade den sista delen av adventsutmaningen är jag så himla nöjd med den och otroligt glad att flera av er hängde med på min uppmaning. Kolla gärna in hur Kari, Malin och Sara tillbringade söndagen.

Tack till er som delat med er av härliga adventsupplevelser. Visst kör vi samma koncept nästa år?

image

Annonser

2 tankar om “Adventsäventyret som försvann

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s