Fredagslyx!

Min förkärlek till frukost är stor, det är mysigt och rogivande med frukost. En måltid som jag gärna låter få ta tid, i alla fall ledig dagar. Idag var det jobbdag men frukosten fick ta tid i alla fall. För vem vill stressa när det vankas julfrukost på Jazzköket?

Strax innan halv åtta öppnades dörrarna till Jazzköket och då var vi där, en god vän och jag. Frukosten lika god som vanlig, äggröran himmelsk, det ugnsvarma brödet fick hemsmöret att smälta och tekoppen värmde gott i handen.

Julfrukosten och Jazzkökets härliga miljö i all ära men bäst var att få starta morgonen i grymt bra sällskap. Umgås på det enkla sätt som är grunden för äkta vänskap. Goda samtal som gör att tid och rum försvinner. Närvaron hög och energin än högre. Stunder som dessa landar rakt in på pluskontot.

image

image

Annonser

4 tankar om “Fredagslyx!

  1. ÄLSKAR frukosthäng, särskilt med kompisar! Tror det är min favoritdejt faktiskt, eller på samma plats som fotopromenader – svårt att välja där! En variant med jazz låter ju extra magiskt, har varit på Mosebackes jazzbrunch och det var grymt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s