Kreativa samtal och inspiration.

Storslagna miljöer och äventyrliga dagar är inte mina enda energi- och inspirationskällor. Visst är det så att naturen är en stor och viktig del av mitt liv men det finns annat som också är viktigt. Lika viktig som naturen är för mig, lika viktiga är personliga möten för mig.

Personliga möten som ger inspiration genom kreativa samtal där allt mellan himmel och jord diskuteras. Drivkrafter, livsfunderingar och drömmar får fritt  spelrum, det finns ingen begränsning utan bara möjligheter. Samtal med djup som för den skull inte blir tunga eller dystra utan fyllda med skratt, glädje och inspiration. Efter sådana samtal kanske det inte finns något givet svar eller lösning på funderingarna men väl en känsla av energi. En känsla som är god nog och som räcker långt.

Likväl som jag behöver min dos av naturupplevelser så behöver jag också min dos av kreativa samtal för att känna att jag utvecklas och inspireras. Under hösten har jag ibland känt att dessa samtal dykt upp allt för sällan även om de funnits där. Av den anledning har den här veckan känts extra bra och välbehövlig då jag fått och får möjlighet till inspirerande och berikande möten. Igår vid en eftermiddagsfika och imorgon över förmiddagskaffe. Exakt såna samtal som inspirerar mig och som driver mig framåt!

image

4 tankar om “Kreativa samtal och inspiration.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s