Adventsutmaningen – den andra söndagen.

I morse tändes det andra ljuset i fjällstugans adventsljusstake. Efter gårdagens premiäråk i slalombacken var längtan tillbaka till pisten stor. Men innan jag tänkte susa utför backarna väntade ett stilla adventsäventyr i min adventsutmaning. Egentiden, skogen och utsikten lockade, jag visste att det var på det sätt som jag ville börja min dag.

Efter frukost gick jag bortanför stugan och tog en tur in i skogen. Stigen var gömd i snö, jag gick på måfå och hittade egna vägar i skogen. Solen letade sig in mellan träden. Tystnaden och stillheten mina enda följeslagare. Efter en stund i skogen vandrade jag tillbaka till stugan.

Då jag hade ett behov av att njuta av storslagen utsikt valde jag att byta termosfika i skogen mot en kopp te på utsiktsplatsen vid stugan. En stubbe, en kopp varm dryck och Sonfjället i förgrunden, vad mer behövs?

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

Jag är så glad att jag drog igång adventsutmaningen, det är himla roligt att läsa vad andra hittar på, kolla gärna in hos Katta, Kari och Sara.  Inspirerande på många olika sätt. Känslan efter andra advent är lika skön som förra söndagen, julefriden börjar sakta men säkert att infinna sig.

5 tankar om “Adventsutmaningen – den andra söndagen.

  1. Pingback: Andra advent – enkla ävenflykter | Lite Längre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s