Dags för skidsäsong!

Det kan knappast ha undgått någon att jag längtat efter snön och att all form av skidåkning tillhör mina favoritaktiviteter. Det är så fantastiskt roligt att åka slalom, vackert att skida på fjället med turskidorna och utmanande att gå på topptur. Jag har ibland svårt att välja vilken skidaktivitet som jag ska ägna mig åt. Angenäma val som jag med glatt hjärta ser fram emot i vinter.

För att utöka valmöjligheterna så har jag unnat mig ytterligare ett par skidor. Förvisso är skidorna begagnade men nya för mig. Skidorna är för off-piståkning och det är den del av min skidåkning som jag vill utveckla mest den här säsongen. Jag vet att det är lite riskabelt att köpa skidor som man inte testat men jag fick dom till ett grymt bra pris. Så även om jag inte synkar med skidan så gör det inget, har ju vanliga sneakers som är dubbelt så dyra som mina nya skidor!

Liftkortet för hela säsongen för alla Skistar-destinationer är inköpt. Backarna har öppnat. Skidorna förberedda och jag är laddad som tusan. Äntligen skidsäsong!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s