Vinterland och solnedgång.

Vissa dagar är enkelhet och långsamhet det självklara valet. Att njuta av långfrukost medan solen går upp. Dra på sig understället, skalbyxorna och en varm jacka. Med omsorg välja mössa för dagen och sen sakta snöra på sig vinterkängorna. Sticka ut i närområdet och strosa runt i ett folktomt Björnrike. Leta sig mot backarna för att spana i snöläget, längta till nästa helg då backarna öppnar för säsongen. Ta den äventyrliga stigen tillbaka till stugan och följa bäcken som sakta börjar frysa till is. Fascineras över alla häftiga isformationer som skapas när vatten blir till is.

SONY DSC

 

SONY DSC

Hemma i fjällstugan när dagen blivit eftermiddag, känna lugnet i själen efter ännu en rogivande helg. Se ut över vyerna mot Sånfjället igen. En himmel som färgas ljusrosa för att några minuter senare explodera av solens starka färger. En magisk solnedgång och än en gång känner jag en enorm tacksamhet över att få uppleva allt detta.

SONY DSC

 

SONY DSC

Annonser

2 tankar om “Vinterland och solnedgång.

    • Tack! Den här gången var det Sony Nex-3. Ibland bara mobilen och ibland min lilla Canon Power Shot. Vill gärna ha en stor systemkamera, tids nog blir det kanske en sån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s