Jag är nyfiken!

Under hösten har det dykt upp en hel del nya läsare. Riktigt roligt och en bra inspiration eftersom jag i slutet av sommaren funderade mycket kring bloggens framtid.

Oavsett om du läst bloggen från första början eller hittat hit på senare tid så är det superskoj att just du läser. Några av er som läser har jag lite koll på men det är långt ifrån alla. Jag är riktigt nyfiken på vilka ni är som dykt upp på bloggen, vare sig du är ny eller gammal läsare.

Så dagens uppmaning blir därför att du berättar lite vem du är. Det ska bli spännande att läsa och givetvis får du även skriva med förslag eller önskemål om vad mer du vill läsa om.

Och du, tack för att du hänger med på mina äventyr, stora som små.

image

Annonser

4 tankar om “Jag är nyfiken!

  1. Mig ”känner” du ju men jag skriver ändå. Jag gillar dina vackra bilder och din förmåga att se det äventyrliga i det lilla såväl som det stora. Du inspirerar med din kärlek till naturen.

    Själv är jag EU-byråkrat, bor i Bryssel sedan fyra år tillbaka men längtar hem till en stad där det finns cykelbanor och gott kranvatten.

    • Tack! Var verkligen inte ute efter komplimanger men givetvis uppskattas även det. Himla skoj att du är med på bloggen, du inspirerar också…på många sätt!

      Vet du, jag hade ingen kolla på att du var EU-byråkrat, så nu lärde jag ”känna” dig lite mer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s