Längtan efter snö!

Hösten har varit otroligt härlig med massa fina naturupplevelser, den ena vackrare än den andra. Den starka färgskalan som hela hösten funnits i skog och mark börjar sakta försvinna men än skiftar naturen i olika färger.

I takt med att höstfärgerna försvinner kommer längtan efter den vita, fluffiga snön. Det där vita skatten som lyser upp i vintermörkret och som bäddar in naturen i ett mjukt, tyst täcke. Snön som skapar en arena för mängder av olika äventyr. Slalom i pisterna, turskidåkning på fjället och galopp på Bynäsets snöfyllda stigar. Jag vet inte vilket som jag längtar mest efter!

Glädjen var stor när jag härom dagen hittade pyttelite snö på fjället. Nu är det nära till vintersäsongen, är det fler än jag som ser fram emot den? Berätta gärna varför eller varför inte du ser fram emot den.

image

Annonser

2 tankar om “Längtan efter snö!

  1. Alltså jag gillar vinter så länge man kan åka skridskor eller skidor. Men just nu bävar jag – det känns tråkigt att den fina hösten ska bytas ut mot mörker och lera. Det är det vinter betyder i Belgien.

    • Jag håller med dig, på vinterna ska det finnas chans till skridskor och skidåkning. Kan tänka mig att det är svårt i Bryssel….tur du har en grön tur att planera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s