Topptursevent 2016

Tidigare har jag berättat om att jag för några år sedan kom i kontakt med en otroligt inspirerande person, Camilla. Hon är grundare av företaget, Pure Skitouring som arrangerar toppturer på olika platser i världen.

image

Ett av dessa event är Pure Freeride Camp Abisko och två år i rad har jag varit på plats i Abisko när det gått av stapeln. Även om jag inte varit gäst på toppturseventet utan haft en annan rolll så har jag haft förmånen att på nära håll uppleva hur extremt bra Camilla arrangerar sina event. Jag kan verkligen rekommendera er att åka på något av hennes event eftersom jag vet att det är hög klass på det som Camilla arrangerar.

image

I dagarna har Camilla lanserat en ny hemsida med en hel del otroligt spännande nyheter. När jag kollade på hemsidan kände jag att jag ville åka på alla event och allra helst Japan. Min skidåkning är dock inte tillräckligt bra för den typen av skidåkning, än….

image

Kolla gärna in Pure Skitourings hemsida, dröm er bort och boka snabbt som tusan om ni är sugen på att åka. Platserna brukar bokas upp rätt snabbt. Själv planerar jag att delta på Pure Freeride Camp Abisko även säsongen 2016, på ett eller annat vis.

Men innan dess hoppas jag på en skidresa till sydligare bredgrader, förhoppningsvis redan i januari…

Annonser

4 tankar om “Topptursevent 2016

    • Visst är det coola resmål. Och Abisko är helt fantastiskt, åk dit så fort du får möjlighet. Funderar antingen på Alpresor el Systrar, eller stanna hemma…..ska bestämma mig senast imorgon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s