Tillbaka till jobbet!

Inställning är bland det viktigaste som finns när det gäller hur vi hanterar händelser eller personer som vi möts av i livet. Vissa dagar är det tydligare än andra dagar och idag var en tydlig dag.

Min första dag på jobbet efter semestern, alltid roligt att träffa arbetskollegorna och fråga hur deras sommar varit. Svaret jag fick var ofta i stil med att vädret kunde ha varit bättre.

Själv är jag otroligt nöjd med min sommar och därför blir jag förvånad över att många väljer att fokusera på att det dåliga vädret istället för att berätta om innehållet på sommaren. Tyvärr känns just den delen som att det är en ren inställningsfråga, vi kan aldrig göra något åt väder och vind. Däremot kan vi förhålla oss till det, antingen på ett positivt sätt eller genom att sura över det vi inte kan förändra. Jag tror ni vet vad jag föredrar att välja!

image

Första dagen på jobbet efter semestern känns som första skoldagen efter sommarlovet. Jag gillar känslan att en hel termin, eller vad man nu ska säga, ligger framför en. En helt orörd termin med nya möjligheter och nya utmaningar.

Det känns som det blir spännande på jobbet framöver, det blir skoj att se var allt landar.

Annonser

2 tankar om “Tillbaka till jobbet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s