Mot nya äventyr!

Ibland går tiden extremt långsamt och ibland racersnabbt. Det känns som det var jättelänge sedan vi bestämde det här men imorgon är det äntligen dags. Tälttur i ett av Sveriges mest vandrade områden, Jämtlandstriangeln.

Årets första sommartälttur med sällskap av en god vän vars senaste tälttur var tio år sedan. Superskoj att få dela upplevelsen med henne!

image

Eftersom det är en förhållandevis kort vandring har vi valt bort frystorkad mat. Dessutom är det så himla enkelt att få till bra måltider utan att det blir allt för tungt. Att jag är en lyxlirare som inte gillar frystorkat är en helt annan sak.

Precis som vanligt har jag stora problem när jag ska packa. Jag försöker minimera vad som får hänga med i ryggsäcken men det är svårt. Med tanke på att jag är en fryslort så tar jag hellre med en extra underställströja istället för att huttra hela natten.

Apprå på natt, pannlampan kändes extra viktig att få med den här gången eftersom det numera är mörkt på nätterna. Hoppas det blir stjärnklart också. Hur grymt är det inte att ligga utanför tältet och stirra upp mot stjärnorna?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s