Som ett barn inför julafton!

Exakt så känner jag mig inför morgondagens resa till Tromsö!

image

Kvällen har ägnats åt att packa det jag behöver under mina dagar i Tromsö. Det viktigaste plockades fram först, det var givetvis klätterprylarna och vandringskängorna (som behöver putsas lite). Utöver det känns det inte som jag inte behöver ta med mig så mycket mer än friluftskläder.

image

Jag brukar ofta bli retad för att jag alltid har med mig så många skor på mina resor. Den här gången ska jag verkligen försöka att minimera både packning och antal skor som får följa med. Men, hur jag än räknar så blir det minst fyra par. Jag tror ju knappast att det funkar med klätterdojjor eller vandringskängor om jag vill testa någon bra resturang. Eller vad tror ni?

Min förhoppning är att somna i tid ikväll men risken är att jag fastnar i googlande om Tromsö. Jag har fått en hel del riktigt fina tips på vad jag kan hitta på och det tackar jag för. Nu ska jag bara se till skriva ned tipsen, kolla in hemsidorna och ta med mig så mycket bra information som möjligt. Förvisso har jag grymma Hanna som personlig guide i Tromsö men vem vet, ni kanske har tipsat mig om något som hon inte vet om.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s