Ännu en tur på Sånfjället!

image

Dagens tur blev kortare än förra gången men minst lika bra!

image

Vyerna lika vackra och fjället grönare än sist. Snöfälten mindre men även idag gick det att kana nedför den snö som fanns kvar.

image

Som vanligt trivs jag otroligt bra i den här miljön. Det är nästan så jag har svårt att tro att det finns någon annanstans där jag trivs bättre än i naturen.

image

Lillfjället blev dagens topp. En topp precis i början av Sånfjället. Skön paus på toppen där man kunde dingla med benen utanför klippkanterna.

image

Varje gång jag är ute i skog och mark påminns jag om vilken tur jag har. Tur som har allt detta vackra runt knuten. Tur att jag bor i ett land där det finns Allmansrätt så att jag kan ta del av alla grymma naturupplevelser som finns runt omkring oss.

image

Imorgon är det dags att lämna fjällstugan för att packa inför nya äventyr. Känns som det här är en riktigt bra ledighet!

Annonser

6 tankar om “Ännu en tur på Sånfjället!

 1. Jag mår också påtagligt bättre när jag är ute i naturen, och allra bäst på fjället. Det verkar inte finnas någon övre gräns heller, ju längre tid jag är ute desto bättre blir det, i all oändlighet. Vad gör man med den insikten? Säger upp sig och blir same?

  • Grymt att du oxå mår bra ute i naturen. Tror iof att nästan alla mår bättre av naturen, oavsett vad man hittar på där.
   Ja, jag funderar också på vad jag ska göra med den insikten. Synd att det är så svårt att bli Naturbevakare.. .

 2. Fantastiskt fint! Härliga bilder också, vilka vyer! Och ja, det är ju verkligen något visst med fjällen och det karga, som sen övergår i skog. Det har bara blivit starkare inom mig, det där kallet ut i naturen. Det allra bästa som finns!

  • Tack!
   Oj, vad knasigt med fel användarnamn men nu vet jag ju att det var du 🙂 Ja, håller med om att det är det bästa som finns och att naturen lockar mer och mer.

  • Tack!
   Oj, vad knasigt med fel användarnamn men nu vet jag ju att det var du 🙂 Ja, håller med om att det är det bästa som finns och att naturen lockar mer och mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s