Nu är det nära!

Sällan har mitt behov av semester varit så stort som det är nu. Nu är det bara två arbetsdagar kvar och sedan över fyra veckors ledighet. Så välbehövligt och så efterlängtat!

För några veckor kändes det som semestern var högst oplanerad men nu känns det inte så längre. Helt plötsligt rasslade det till och dagar har fyllts upp med olika äventyr eller finbesök från Halmstad, som jag har längtat!

I år har jag gjort mitt yttersta för att inte skriva någon lista på vad jag vill göra eller hinna med under min semester. Anledningen till det är enkel, att det påminner mig för mycket om jobbet eftersom jag där behöver listor för att komma ihåg allt som ska göras och för viss prioritering.

image

Istället blir det fyra lediga veckor utan listor och jag har som målsättning att inte planera in mer än jag redan gjort. Lättare sagt än gjort! Speciellt när jag idag fick tips om finfin, hemlig tältplats i närheten av Stekenjokkfjällen. Ett fjällområde som jag gärna vill utforska mer.

Hur har ni det, är hela semestern minutiöst planerad eller finns det utyrymme för spontana upptåg?

Annonser

2 tankar om “Nu är det nära!

  1. Jag har (som alltid, på gott och ont) en massa resande inplanerat så jag försöker hålla kalendern tom i övrigt. Men samtidigt är det lätt att det inte blir något klokt med nåt om man inte planerar det…

    Ser fram emot bilder och berättelser från Tromsö! Min mamma är uppvuxen där så jag var där mycket som barn. Det är längesen vi var där sist nu och jag saknar det.

    • Svår balansgång det där mellan luft i kalendern och planera…

      Kul att du ser fram emot mitt Tromsöäventyr! Ska se om jag hittar några av dina barndomsställen 🙂 Du får åka dit snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s