Jämtlandstriangeln

Eftersom jag har rätt länge kvar till min semester så har jag inte heller planerat upp den, jag tycker det är skönt att ha en hel del av ledigheten oplanerad. Men om man ska hitta på saker med andra så behövs det ibland att man faktiskt bokar in det man vill göra tillsammans. Sagt och gjort, idag bokade jag och en god vän in en fjälltur i mitten av augusti. Ingen av oss har gått hela Jämtlandstriangeln och därför har vi bestämt att det blir den som vi ska vandra.

20130627_110303Vi kommer att utgå från Storulvåns Fjällstation och första etappen blir till Sylarna. Förhoppningsvis hinner och orkar vi med en topptur när vi väl är framme vid Sylarnas Fjällstation. Det här blir en tälttur så vi får se var den första övernattningen blir men antagligen i nära anslutning till Sylarnas Fjällstation. Dagsetapp två blir till Blåhammarens Fjällstation och vi har bestämt att där ska vi äta deras omtalade trerätttersmiddag. Återigen blir det tältnatt innan vi knatar tillbaka till Storulvån. 20130627_130756

Bilderna är från den här löpturen till Blåhammaren för ett par år sedan. Då hade vi dålig sikt på Blåhammaren men riktigt grymma dagar. Den här gången hoppas jag på lite fin utsikt från fjällbastun. Grymma dagar behöver jag inte hoppas på, det vet jag redan att det kommer att bli!

 

Annonser

En tanke på “Jämtlandstriangeln

  1. Ping: Mot nya äventyr! | Katrins Äventyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s