Känslor som saknas.

Jag försvann visst ett tag från min blogg. Det finns ingen som helst förklaring eller ursäkt mer än att jag saknat känslan för att skriva. Eftersom den känslan är viktig för mig väljer jag hellre bort att skriva än att tvinga mig till ett inlägg som blir halvdant. Givetvis dyker det upp halvdana inlägg då och då men den här gången valde jag bort bloggen helt.

Vad har avsaknaden av känslan berott på? Enklaste svaret är att jobbet har tagit musten ur mig. Den energi som jag hade för några veckor sedan har varit som bortblåst. Sjukt intensiva jobbdagar där en sak har avlöst en annan har gjort att mina kvällar och helger enbart tillåtit återhämtning. Ingen hållbar situation i längden och ingen situation som jag trivs med. Jag tycker dock inte om att gnälla så därför tänker jag inte skriva mer om jobbet. I grunden har jag det riktigt bra på mitt jobb, trivs med högt tempo och har intressanta saker att jobba med. Helheten är värt så mycket mer än att gnälla över småsaker!

image

Dessvärre har den där känslan hängt med hit till Stockholm även om den ter sig på ett litet annat sätt. Eller egentligen borde jag skriva att det är en känsla som saknas här också. Jag har sett fram emot en vårvecka i Stockholm. Längtat och varit superpeppad! 

Nu när jag väl är här så vet jag inte vad som har hänt. Både pepp, energi och inspiration saknas. Stockholm känns ovant och jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Funderar på om det beror på att jag bor vid Centralen och det är inte Stockholm för mig. Jag trivs bättre på Östermalm, Kungsholmen och Söder. Där finns det Stockholm som jag trivs med!

image

Det kan också vara så enkelt att energibortfallet hemma i Östersund varit större än jag insett, att jag fortfarande behöver återhämta från det och därför saknas den grymt härliga Stockholmskänslan som jag brukar ha. Som jag skrev nyss, det hjälper inte att gnälla så det slutar jag med nu.

Istället kryper jag ner i sängen tidigt och vilar ikapp lite. Imorgon är en ny dag så får vi se vad den kan bjuda på 🙂

En tanke på “Känslor som saknas.

  1. Ping: Stockholmsfunderingar. | Katrins Äventyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s