Vårtankar!

Efter några intensiva dagar på jobbet känns det skönt att vara ledig i fyra hela dagar. Härligt, oplanerade dagar i Härjedalen. Under bilfärden hit klurade jag en del kring våren och lite på sommaren. Tankar på vad jag vill göra och vad som känns viktigt. Precis som Sara (Träningsglädje) skrev för ett tag sedan är bilturer fantastiska för funderingar på allt mellan himmel och jord.

Om jag ska vara helt ärlig så kom jag egentligen inte fram till så himla mycket och det känns bra. Ibland är det gott nog att fundera och reflektera, allt behöver inte ha ett syfte.

image

Även om många av mina funderingar stannade vid just funderingar så var det några tankar som jag vill försöka införliva under våren och sommaren. En av dessa är att sticka ut i naturen för att laga mat så ofta som möjligt, gärna en gång i veckan.

Det är himla enkelt att få till god mat utomhus, antingen tar jag med Trangiaköket eller så gör jag upp en eld och sen är det bara fantasin som sätter gränser. Dessutom har jag en fin kokbok om friluftsmat som jag fick av min goda vän L8.

image

Kolbulle är en av mina absoluta favoriter när det gäller enkel och god friluftsmat. Nu var det på tok för länge sedan jag åt kolbulle och därför står det på menyn för en av helgens luncher. Vad är din favoriträtt när du lagar mat ute i naturen? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s