Stockholmslängtan!

Precis som jag ibland kan få en enorm längtan tillbaka till USA får jag ibland en enorm längtan tillbaka till Stockholm. Den har kickat in rejält nu!
20120525_215407

 

Under några år bodde jag i Stockholm och där har jag upplevt otroligt mycket. Jag förknippar staden med en massa härliga, glada minnen och jag blir glad när jag tänker på alla mina upplevelser därifrån.

Mobil juli2014 708

 

När jag är nere i Stockholm utnyttjar jag sällan kollektivtrafiken, såvida jag inte ska utanför tullarna. Jag trivs med att strosa genom staden, kila in i olika butiker och ta en fika på något mysigt ställe. Vissa upplever Stockholm som stressigt men för mig är det rofyllt att promenera längs gatorna, gärna på Söder, Östermalm eller Kungsholmen. Mobil juli2014 702

Nu var det länge sedan jag var till huvudstaden och det är nog därför som längtan gjort sig påmind. Längtan efter mina smultronställen som bara finns innanför tullarna. Längtan efter att köpa praliner av chokladtanterna på Ejes, längtan efter en promenad på Djurgården, längtan efter citypuls och längtan efter skratt och goda samtal såsom jag haft så många gånger i Stockholm.

 

Mobil juli2014 705

 

I slutet av maj har jag en hel vecka inbokad i Stockholm. Jag ska gå en utbildning via jobbet, bo på hotell mitt i city och fullkomligt njuta av våren. Förvisso kommer utbildningen att vara rätt krävande men jag ser verkligen fram emot den, det är spännande att utvecklas och det hoppas jag att jag kan göra under den här utbildningen. Efter fem dagars intensiv utbildning unnar jag mig en helg i Stockholm. Då ska jag göra det som jag längtar efter, som jag ser fram emot det!

 

20130726_203149

Stockholm i mitt hjärta!

Annonser

2 tankar om “Stockholmslängtan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s