Fjällstugedrömmen…

Tidigare i veckan berättade jag att det var premiärhelg den här helg. Premiär för att bo i fjällstugan som jag har nyckel till och som jag får möjlighet att nyttja när det passar mig. Tack vare mitt favoritgäng och en bra överenskommelse så har min fjällstugedröm till stor del gått i uppfyllelse. Favoritgänget har alltså blivit ägare till en fantastisk fjällstuga i Härjedalen och där kommer även jag husera en hel del.

image

Stugan ligger kanonfint med utsikt över Sonfjället. Det finns några andra stugor i området men det märks knappt eftersom stugan ligger i slutet av en väg. Dessutom finns det inga stugor framför utan där är det en cool skogssluttning där det säkert växer en massa blåbär på sensommaren.

image

Igår när jag satt utanför stugan kände jag det där lugnet som jag kan känna ute i naturen. Här kommer jag att trivas och ser fram emot att få vara här så ofta som möjligt, tillsammans med favoritgänget och ibland ensam.

Jag ser även fram emot att kunna utforska Härjedalen med dess möjligheter till olika äventyr. Nu när jag kan bo i stugan blir Härjedalsfjällen helt plötsligt lite närmare. Det här blir en spännande vår och sommar!

Tack gänget för den här möjligheten!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s