Äventyrslös hemmahelg

Tidigare i veckan bestämde jag mig för att strunta i min tänkta plan att åka till Sylarna i helgen. Jag kände att jag behövde en helg utan en massa mil i bilen, en helg utan att behöva packa en drös med prylar. En hemmahelg helt enkelt.

image

I fredags när gick hem från jobbet funderade jag om jag fattat rätt beslut genom att stanna hemma i Östersund. YR lovade sol hela lördagen och vem kan egentligen motstå en härlig vårvinterdag i fjällmiljö?

Tydligen kunde jag det och med facit i hand var det helt rätt beslut. Om jag tittar i min kalender så var det ett bra tag sedan jag hade en hel helg utan äventyr eller upptåg. Och bäddrar jag framåt i kalendern så har jag en hel del roligt att se fram emot.

image

Så istället för att fundera om jag missat fina fjälldagar eller tro att jag behöver rättfärdiga för andra att jag kört en äventyrslös helg så väljer jag att njuta av mitt val att stanna hemma. Njuta av en helg fylld med läsning av böcker och tidningar. Sånt som jag också behöver och kan längta efter. Flera dagar utan att bilkörning till förmån för helt vanliga promenader. Och hotellbrunch. En grym helg helt enkelt!

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s