Semesterfunderingar.

Idag på jobbet lämnade vi in semesterplanen för när var och en önskar ha semester. När semesterlistan kom ut för några veckor sedan insåg jag att jag har en hel del semester att ta ut under året, närmare 9 veckor! Helt galet egentligen men framför allt otroligt lyxigt.

Direkt när listan kom ut började jag fundera på vad jag vill göra på min semester. En sak som jag bestämt mig för är att faktiskt unna mig att ta ut rätt mycket semester och sprida ut den över året. Min kropp och själ kommer att uppskatta att jag tar en någon dag då och då eller förlänger en helg så det blir en långhelg. Återhämtning och aktivitet i kombination, ett vinnande koncept för att njuta av livet.20120825_113239En semestervecka är redan bestämt eftersom jag i mitten av april åker upp till fjällhimlen Abisko. Utöver det har jag inte bestämt något men idag fick jag hem ett reklamblad från Alpresor och funderade på om det kunde vara ett alternativ. Allt ordnat med flyg, boende och guider, lät som ett kanonbra upplägg som jag kände verkade intressant. Tills dess att jag kom på att jag trivs bäst när jag får göra lite som jag vill när jag är ute på äventyr. Ser jag en fin utsiktsplats vill jag stanna där utan att någon guide som säger att det är dags att studsa vidare till hyttan. Så även om det skulle vara grymt att att åka på en ordnad resa inser jag att det kanske inte passar mig just nu. Jag klurar alltså vidare på semesteralternativ. Mina önskemål är att jag ska få vara aktiv, njuta av tillvaron och skapa fina minnen. Förslag mottages tacksamt!

Annonser

2 tankar om “Semesterfunderingar.

  1. Jag håller också på att som bäst fundera på sommaräventyren. Utöver en ombyggnation av lada så är jag sugen på fjällvandring från Grövelsjön in i Norge (jättefint). Jag och min syster ska ägna 4 dagar åt Westernridning i Hälsingland. Blir magiskt tror jag! Att cykla till någon destination kan ju också vara ett äventyr!

    • Vilka grymma planer, bra inspiration 🙂 Grövelsjön har jag aldrig besökt så det kanske är dags i sommar då! Ni får säkert härliga dagar på Westernridningen, det ser jag fram emot att läsa om 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s