Vardagsäventyr efterlyses!

Idag när jag åkte hem från en skön friluftshelg i Åre funderade jag lite på hur mina veckor och helger ser ut. Jag vill inte att det ska vara på det viset att det bara är helgerna som är fyllda av äventyr. Det känns lika viktigt att även veckorna är på det viset. Ibland kanske till och med viktigare med tanke på att jag har ett jobb som allt som oftast kräver en hel del energi.

image

Kruxet är att få till vardagsäventyr på ett enkelt sätt eftersom jag har mindre tid på vardagarna. Den största delen av dagen går som sagt till jobb. Å andra sidan har dagarna blivit ljusare och om det hinner bli mörkt finns det pannlampa. Jag tror egentligen att det bara handlar om att ta sig i kragen och dra iväg på äventyr även en vardagskväll. Det behöver inte vara lika länge eller lika långt bort som under helgerna och inte så avancerade. Hur svårt kan det vara?

image

Kommande veckas utmaning för mig blir att komma iväg på åtminstone ett uteäventyr och då räknas inte rena träningspass. Om ni har några tips så tar jag tacksamt emot dom 🙂

Annonser

4 tankar om “Vardagsäventyr efterlyses!

 1. Jag har exakt 365 tips! http://365vardagsaventyr.wordpress.com/

  Det är ju lite av en definitionsfråga vad som är ett äventyr. Jag lyssnade precis på en radiointervju med en fell runner som definierade det som något där han vid åtminstone en tidpunkt önskade att han inte gjorde det! Så vet jag inte om jag tycker, åtminstone inte för vardagsäventyr, men det var ändå en tankeväckande kommentar.

  • Ska kolla in länken, tack 🙂
   Ja, det är helt klart en definitionsfråga men jag tror att äventyr kan vara så otroligt mycket,stort som smått. Och väldigt personligt 🙂 Tror jag skrev något litet om det på min presentation….

 2. Tror på brasa, fika och lite motion i sällskap med någon när eller kär.
  Platsen spelar kanske inte så stor roll..
  Annars rekommenderar jag som sagt en kvällstur längst fursteli skidspår i veckan.
  Tror även på att prova nya saker, det i sig kan ju vara ett äventyr.
  Du körde ju månadsutmaningar förut, kanske vore nåt igen:)
  Kram
  /Alex

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s