Med spänning följer…

…jag Skistars snöblogg för Vemdalsområdet. Enligt dagens uppdatering finns det chans att vissa pister öppnas nästan helg. Hur grymt vore inte det? Enda dilemmat då blir om jag ska åka skridskor eller slalom. Ett högst angenämt problem som jag säkert löser på ett eller annat vis.

Förra helgen hade jag ett sug efter en enkel utflykt bara för att komma ut i naturen. Fjällen kändes långt bort men trakterna runt Östersund var föga lockande. Istället fick det bli en lagom bilfärd till Forsaleden. Det är verkligen ett bra ställe som alltid levererar härliga stunder. Vattnet är rogivande och mäktigt. Jag funderar på att åka dit igen om ett tag för att se hur det ser ut när forsarna frusit till is. En adventstur med glögg och pannlampa vore mysigt!

image

Tänk att
för ett par månader sedan var vattenfallen fyllda med badgäster. Förra helgen var det inte speciellt badvänligt så jag avstod från att doppa mig. Utomhusbad på hösten eller vintern kräver en bastu i närheten.

image

Istället för dopp i ån så lagades lunch på Trangiaköket. Vi fick kura ihop oss under några granar eftersom det började småregna. Väldigt mysigt och avslappnat. Till lunch blev det fajitas fyllda med svamp, paprika, lök och färdiggrillat kött. Vi fräste på allt utom brödet och sen la vi det i fajitabrödet, på med riven ost och smaksatt sås. Hur enkelt och gott som helst!

image

Ännu en enkel och skön utflykt som gav bra energi. Sånt tycker jag om!

Annonser

5 tankar om “Med spänning följer…

  1. Ping: Söndagsutflykt i Ullådalen. | Katrins Äventyr

  2. Ping: Snöskopremiär vid Forsaleden. | Katrins Äventyr

  3. Ping: Var rädd om naturen, den ska hålla länge. | Katrins Äventyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s