Spring för livet Östersund 2014

image

I lördags genomfördes Spring för livet Östersund 2014. Eftersom jag var en av två arrangörer så fanns det ingen chans att springa loppet utan jag hade fullt upp med andra saker.
Jag är otroligt nöjd med loppet och framför allt med den 7.7km långa,kuperade och jäkligt jobbiga banan. Några riktigt vassa och välmeriterade löpare deltog och knep topplaceringarna. Det verkar som de flesta av löparna uppskattade bansträckning även om många tyckte att den var sjukt jobbig och bland det värsta som de gjort. En av tjejerna uttryckte att loppet var nog värre än Tjurruset i Stockholm. Ett gott omdöme som jag är väldigt nöjd med!

image

Tyvärr hann jag inte ta några bilder under lördagen så bilderna i det här inlägget är från fredagen och söndagen. Mer bilder finns på loppets hemsida: http://www.springforlivetostersund.wordpress.com. Där finns även resultatlistan.
Om ett tag när jag har landat ska jag bestämma om jag vill arrangera loppet även nästa år. Bansträckningen ligger mig otroligt varmt om hjärtat så helt omöjligt är det inte att det blir ett lopp även 2015. Jag lovar dock inget,såna beslut ska inte tas i brådrasket. Vi får se…

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s