Helgen blev fylld…

…av inspiration och intryck. Jag valde medvetet bort att skriva på bloggen även om det fanns massor att berätta om. Min förhoppning är att göra det när jag väl kommit hem igen. Dels vill jag lägga in bilderna via datorn och dels tycker jag det är enklare att få ihop texterna då.

image

Egentid bland fjällen.

Med tanke på att jag dessvärre slarvare lite med mina utlovade inlägg passar jag på att berätta lite om helgens upptåg redan nu.
I lördags passade jag på att klättra is. Precis som vanligt var det grymt roligt!! Det är svårt att beskriva känslan och kicken jag får av att klättra men i lördags ville jag aldrig sluta klättra.

image

Grym isklättring!

På kvällen lyssnade jag på ett föredrag med Sverre Liljeqvist,en av världens bättre friåkare. Om ni inte vet vem han är så googla,han gör helt galna åk. Hans föreläsning var fascinerande mer än inspirerande. Anledningen till det är jag ännu inte förstått storheten kring att kasta sig ut för stora branter med drops. Men som sagt, en fascinernande föreläsning med grymma skidbilder.

image

Utsikten från Linbanan på Nuolja.

Nu börjar det bli dags att leta sig ner till tåget. Jag får allt erkänna att det är med visst vemod som jag lämnar Abisko. Den senaste veckan har varit fylld av energi men med få vilostunder utan det har varit full fart. Jag har blivit otroligt förtjust i Abisko och dess omgivning. Hit vill jag igen,igen å igen!

image

Förmiddagsfika med utsikt!

Annonser

2 tankar om “Helgen blev fylld…

 1. Hej på dig Katrin!
  Tänkte droppa förbi med en hälsning och tacka (igen) för gott sällskap och pepp under helgen.
  Hoppas vi ses igen! Jag har redan börjat bearbeta Kimpa inför fjällmaran haha =)

  • Hejsan
   Vad roligt att få hälsning från dig. Tack själv för helgen,mycket roligt att träffas. Förhoppningsvis kommer fler tillfällen att ses. Välkomna upp till Jämtland när som helst, fjällmara eller inte 🙂
   Ha det bra så hörs vi framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s