Igår avslutades Björnrikevistelsen med…

…klarblå himmel,strålande sol och 20 sekundmeter på toppen. Av säkerhetsskäl var stolsliften till toppen avstångd fram till lunch men efter det var den öppen och vi kunde återigen njuta av långbackarna. Igår var det hårt som tusan i pisten. Tidigare i veckan var det mjuka,tysta carvingsvängar men igår var det vassa,skrapiga och snabba svängar. Givetvis lika rolig skidåkning som tidigare och ännu en dag där benen fick jobba. De senaste månadernas träningsvila har verkligen satt sina spår, får allt bli ändring på det nu!

image

Sol men blåsigt på toppen.

Det har varit riktigt härliga dagar i Björnriket med gänget. Det tuffa,modiga och coola gänget som öser på i backen. Ibland önskar jag att jag också hade lärt mig åka utförs när jag var barn. Det märks verkligen stor skillnad,de bara satsar och utvecklingskurvan är enorm. Bra jobbat,gänget och tack för riktigt bra dagar!

image

Sonfjället

Efter avslutad skiddag igår åkte jag till Klövsjö och stannande över hos en kompis. Alltid lika trevligt att ses. Idag blåser det storm och utflykten till Samevistet blåste bort. Istället fick det bli vilodag i vinterträdgården på Storhogna Högfjällshotell. Välbehövligt och rofyllt. Vilken bra vintersemester jag har!

image

Vinterträdgården på Storhogna högfjälldhotell.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s