Allt det du…

…ser är mitt. Lite så kändes det idag när jag åkte slalom i Björnrike. Fler än en gång under dagen var pisten bara min och gängets, helt sanslöst!

I morse var jag i backen strax efter halv tio och möttes av ett helt orört pudertäcke. Det var riktigt schysst att få vara först i backen och få lägga de första svängarna i pudret. Mina första åk var som vanligt lite trevande men efter ett par åk var jag uppvärmd och kunde ligga på. Åk efter åk, bara mata på och åka fortare och fortare. Återigen var det otroligt lite folk i backarna vilket resulterade i maxad skidtid. Det var superlyxigt att kunna få en hel pist för sig själv, kunna ta ut carvingsvängarna och hålla fart utan att ziczacka mellan andra skidåkare.

Dagen var grym, bra skidföre och krispig kall luft. Det märks att dagarna har blivit längre, vissa av liftarna var öppet till 16.00 men vi avslutade en halvtimme innan dess. Jag hade gärna åkte den sista halvtimmen också men man ska ju aldrig åka det sista åket. Med tanke på hur trötta mina ben är just nu var det kanske klokt att sluta i tid. Kroppen är härligt slutkörd efter en dag i backen. Själen är påfylld med fjällenergi och jag längtar till nästa fjälltur. Förhoppningsvis redan om någon dag eftersom den här vintersäsongen ska nyttjas till max!

Idag var det svårt att ta kort. Vindens kyleffekt gjorde att jag höll på förfrysa fingrarna när jag tog fram mobilkameran så det gällde att vara snabb.

Idag var det svårt att ta kort. Vindens kyleffekt gjorde att jag höll på förfrysa fingrarna när jag tog fram mobilkameran så det gällde att vara snabb.

Solen försökte tränga igenom det tunga molntäcket.

Solen försökte tränga igenom det tunga molntäcket.

Annonser

2 tankar om “Allt det du…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s