En gammal damcykel…

…fanns i vännernas förråd och jag lånade den för att cykla ned till havet. Säga vad man vill men den äldre modellen av cyklar går verkligen att lita på. En helt annan känsla än att cykla på en nyare cykel med en hel drös med växlar. Lite stolt retro helt enkelt.

image

Väl framme vid stranden insåg jag att jag,återigen, packat helt fel kläder. Efter mitt misstag med för lite kläder när jag var på Bynäset hade jag sett till att ta med både en varm tröja och regnjackan idag. Givetvis ingen bikini,det är ju trots allt september! Strålande sol,vindstilla, sommarvarm luft och just bikini hade varit det optimala klädvalet. Som tur var gick det precia lika bra i alla fall och det blev en lugn,avkopplande dag på stranden. Bara jag och havet.

image

Idag började jag läsa Martina Haags bok,den har jag länge funderat på att läsa. Bra inspiration inför hösten löpträningar med traildojjorna. Sjukt sugen på att springa nu!

Det är onekligen lite stillsammare äventyr för mig för tillfället. Jag tror att det är bra för mig att bara ligga på en strand och läsa en god bok. Det är maximal avkoppling att höra havets vågor och slumra lite i solen. Var sak har sin tid, snart drar hösten igång med nya upptåg och tills dess njuter jag av stillheten.

Annonser

4 tankar om “En gammal damcykel…

  1. Såå himla kul att du hälsade på i Frillesås & så himla bra att du kunde njuta av sand-stranden i Halmstad när du äntligen kom ner till Västkusten. Underbara kort, förstår att du kunde koppla av. Välkommen ner igen!

    • Grymt roligt att äntligen hälsa på hos dig. Maxat dygn men helt klart värt det, du är klok och bra! Jag hoppas att jag snart kan komma ner igen och inte om tre år 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s