Stockholm i mitt…

…hjärta nynnar jag på när jag sakta går genom stan efter en grym middag med min kusin. Det går verkligen inte med ord beskriva känslan jag har efter våra intressanta och givande samtal.

Vi åt på ett ställe i närheten av slussen,bra mat och suverän service av en trevlig servitris som även levererade en fin komplimang som nog var en av kvällens sanningar.

Jag valde att förlänga en bra kväll genom att strosa hemåt. Det blev längs vattnet där man kan se delar av  Vita bergen och Djurgården. Ett mycket bra val visade det sig eftersom jag gick förbi en resturang där en välbekant person jobbade som entrevärd. Det var ganska lugnt för honom som vi kunde prata ett tag och det var superskoj. Ytterligare ett möte som fyllde mig med ny,välbehövlig energi. Att hans kramar inte går av för hackor gjorde inte saken sämre 🙂

image

I vanlig ordning när jag är i Stockholm får jag ett sug av att bo här. Jag trivs väldigt bra här,känner mig alltid lugn och harmonisk här,lite samma känsla som när jag är i fjällen. Hmm,någon som har förslag hur jag kan kombinera de två?!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s