Tanken med…

…min blogg är inte att det ska vara en träningsblogg men ibland dyker det nog upp ett eller annat träningsrelaterat inlägg. Idag är en sådan dag.

För någon månad sedan skickade jag ut en förfrågan till mina vänner om de ville delta i Vårruset tillsammans med mig. Det var första gången som Vårruset arrangerades i Östersund och jag tyckte att det vore skoj att dra ihop ett härligt gäng. Vi blev fem stycken som anmälde oss men idag blev det lite ändrade planer, två var tvungen att lämna återbud men då fick PTn chansen istället.

Jag har aldrig sprungit ett lopp med så här många deltagare tidigare och det var en rolig upplevelse. Det var inte helt enkelt i starten och jag hade svårt att hitta mitt tempo. Min kompis K sprang tillsammans med mig och försökte pusha mig till att göra en bra tid, en rätt otacksam uppgift eftersom jag har svårt att våga ta ut mig när det gäller löpning. Mitt mål var att springa under 28 min och inte få stryk av syrran som aldrig löptränar 🙂 Jag klarade det ena, att inte få stryk men är grymt imponerad av syrran som gjorde en riktigt bra tid utan löpträning. Systerdottern på 10 år deltog också, jag är stolt över hennes insats och tror hon hade en rolig kväll!

Med tanke på att det här var min första stora löpartävling är jag nöjd med min insats och det bästa är att jag faktiskt tyckte att det var skoj. Det finns chans att det blir fler lopp framöver.

Vi och några av de andra 4500 deltagare.

Delar av vårt lilla gäng och några av de andra 4500 deltagare.

Alla som genomförde fick medalj. Det var länge sen jag fick en medalj :)

Alla som genomförde fick medalj. Det var länge sen jag fick en medalj 🙂

Annonser

2 tankar om “Tanken med…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s