Jag fick precis…

ett mycket frestande erbjudande om att åka till södra Frankrike i sommar. Några veckor med sol, värme, klättring, vin och brie vore inte helt fel. Givetvis vill jag tacka ja på studs men behöver tänka lite till. Åh, vad skönt det skulle vara med ett miljöombyte och vad solbränd jag skulle bli 🙂

Annonser

6 tankar om “Jag fick precis…

 1. Södra Frankrike är ungdom för mig. Tågluffade där när jag var 18, ensam förstås. Rivieran var väl som väntat, med Monaco och städerna däromkring. Jag blev mer förtjust i Menton, strax vid Italienska gränsen, men också Marseille tyckte jag var häftigt, jag märkte av någon anledning inte av att det är Frankrikes andra största stad.

  Bäst tyckte jag om Perpignan, på gränsen till Spanien, finns en del moriska spår kvar. Samt att Pyreneerna i princip har sin början där.

  Fan. Nu fick du mig att känna mig som en gammal gubbe som minns saker som hände för 34 år bättre än det som hände igår.

  Skämt åsido.
  Även inåt landet är det fint och man kan känna av Mistralen som svalkar lagom varma dagar. Har du chans tycker jag verkligen att du ska åka.

  Så, jag bifogar ett urblekt gammalt vykort från min tid!

  • Du är inte en gammal gubbe, Anders. Du har dock ett väldigt bra långtidsminne. Jag är otroligt sugen på att åka och det skulle göra mig gott, ska kolla upp allt runt omkring bara.
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s