Just nu…

är det lite stiltje på äventyrsfronten. Det känns som det också speglar mitt liv för tillfället eftersom det inte händer allt för mycket där heller. Jag tror att det är bra för mig att ta det lugnt ett tag eftersom det senaste året gått i 110 och det har satt sina spår. Tyvärr blir det ett moment 22, jag behöver återhämta mig men samtidigt behöver jag ha saker som engagerar mig och som ger mig energi.

Den här tiden mellan vårvintern och den varma, fina våren är den del av året som jag tycker mindre bra om. En stor anledning till detta är att det är svårt att göra de friluftsaktiviteter som jag tycker bäst om. Det finns fortfarande snö i fjällen men det går knappt att åka skidor på den och det går inte heller att vandra i fjällen för att det är för blött. Klättersäsongen har inte riktigt kommit igång än. Jag längtar verkligen tills det blir torrt, varmt och soliga dagar så att jag kan klättra eller vandra i fjällen. Just nu undrar jag vad det finns för aktiviteter som passar den här tiden mellan vinter och sommar?

Nulltjärn hösten 2011. Jag frös hela natten men det var värt det när vi vaknade till den här vyn. En av mina favorithelger till fjälls.

Nulltjärn hösten 2011. Jag frös hela natten men det var värt det när jag och M vaknade till den här vyn. En av mina favorithelger till fjälls. Jag tror att det snart får bli en tältnatt här igen 🙂

 

Lillådammen som jag och goda vännen J passerade  när vi gick Björnentriangeln. En fin dagstur som går via Fröågruva upp mot Åreskutans baksida.

Lillådammen som jag och goda vännen J passerade när vi gick Björnentriangeln. En fin dagstur som går via Fröågruva upp mot Åreskutans baksida.

Annonser

2 tankar om “Just nu…

  1. Ja, vilken härlig tur vi hade. Nu får snön försvinna fort från fjället så att vi kan ge oss ut och göra nya fina turer. Fint kort på dig. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s