Ibland är…

det ganska lätt att snöa in på sina gamla, vanliga mönster eller intressen. Det är rätt tryggt i den boxen men samtidigt missar man att det finns en massa spännande saker som man inte upplevt och att man kan utvecklas genom att bryta ett invant mönster.

Härom dagen frågade en nyfunnen kompis om jag inte skulle hänga med och testa ett av hennes intressen. Just den kvällen hade jag någon extremt bra ursäkt till att inte följa med. Hon är en envis liten rackare så frågan kom upp igen och då insåg jag att det var en chans till en ny utmaning. Eftersom min hjärna tydligen tycker det är bra med nya idéer så drog den genast igång på detta och det slutade med att jag bestämde mig för att jag ska testa en helt ny sak per månad under 2013. En grymt spännande utmaning helt enkelt.

Jag kommer att behöva lite hjälp för att klara detta och jag hoppas att ni vill komma med förslag. Vissa av era förslag kanske jag redan har prövat men det hindrar inte att jag gör dem igen, de räknas dock inte in i utmaningen. Tänk på att en ny sak inte nödvändigtvis behöver vara en fysisk aktivitet utan det kan vara i princip vad som helst. Jag lovar att ha ett öppet sinne och försöka gå utanför boxen. När jag fått lite förslag och bestämt vad jag ska göra varje månad så kommer ni få se listan. Självklart kommer utmaningen att följas upp på bloggen och har ni tur kan det även bli något bildbevis.

Den här månaden är det en högrisk utmaning eftersom jag verkligen tror att jag kommer göra mig illa. Kompisen har dock lovat att det ska gå bra och jag får lita på henne. Nu är det bara att vänta på en varm, solig kväll och att kommunen sopar bort allt grus för det är dags för mig att pröva att åka longboard. Håll tummarna, det lär behövas 🙂

Annonser

2 tankar om “Ibland är…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s