Att börja…

kan ibland vara det svåraste steget men nu är det dags. Det är dags att börja den länge påtänkta bloggen. Den där bloggen som pockat på uppmärksamhet ett tag. Min egna blogg där jag bestämmer vad jag skriver om, där jag får utlopp för mitt behov av att skriva och vara kreativ.

I fredags var goda grannen här. Hon var som vanligt energiskt och bestämd, nu skulle bloggen påbörjas. Med hennes hjälp fick jag igång sidan men under helgen har jag helt enkelt prioriterat annat så därför har det första inlägget dröjt.  Jag hade en tanke på att få klart sidans design innan jag påbörjade själva bloggandet men bestämde att designen kan jag göra efter hand, det viktigaste är ju skrivandet!

Vad ska Katrins Äventyr handla om? Eftersom jag inte vill nischa mig till ett eller två ämnen har jag valt en titel som kan innefatta väldigt mycket men som även syftar på det som jag allra helst vill skriva om, äventyr! De som känner mig vet att jag är en realist och som realist inser jag att jag kan inte fylla en hel blogg med bara äventyr. Däremot kan äventyr vara så mycket mer än de stora expeditionerna, fjällturerna eller resorna. De små äventyren i vardagen kan vara minst lika utmanande som de stora. En annan typ av utmaning som säkert får en hel del plats på bloggen är självklart den mentala delen av livet. Givetvis kommer det även att  komma helt vanliga inlägg utan någon som helst anknytning till äventyr eller utmaningar. Det är det som är det bästa med att det är just min blogg, jag kan bestämmer vad jag skriver och när jag skriver. Yttrandefrihetsgrundlagen är en grym grundlag!

Välkomna hit. Det är nu äventyret börjar 🙂

Annonser

10 tankar om “Att börja…

 1. Välkommen i bloggosfären!
  Själv har jag ju trasslat in mig i den del av nätet som försöker bekämpa FRA-lagar och IPRED och sånt. Men det var mest kring år 2008, fast de polarna hänger ju kvar.
  På nätet umgås jag mycket med transpersoner, aspies, bipolära, datanördar, doktorer i KBT, livvakter, och andra människor som lever på gränsen till justa sammanbrott.
  Färre är äventyrarna, fast tänker jag efter så hänger jag en del med gamla hopparpolare som jag i en del fall inte träffat på 20 år AFK.

  Så, det blir kul att börja hänga även här!
  Kram
  Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s